Du er her

    • You are here:
    • Hjem > Paradentose

Paradentose

Vores tænder er forankret af millioner små fibre til kæbeknoglen. Disse fibre også kaldet parodontalfibrene, ødelægges ved parodontose.
 
Parodontose er forårsaget af mange forskellige bakterier, som kan give kronisk betændelse i tandkødslommerne. Denne betændelsestilstand kan forløbe uopdaget i mange år, uden at man bemærker symptomerne.
Det er derfor meget vigtigt at komme regelmæssigt til tandeftersyn, hvor man får målt sine tandkødslommer.
 
Uopdaget og ubehandlet, vil disse bakterier give tandkødsbetændelse samt  ødelægge de parodontale fibre og knoglen. Dette vil forårsage løsning af, og i værste fald tab af tænder.
 
Behandling af parodontose består i fjernelse og bekæmpelse af bakterier og tandsten. Dette sker ved professionel fjernelse af hårde og bløde belægninger, grundig instruktion i tandbørstning og renholdelse mellem tænderne.
Målet er at befri overfladerne af tandrødderne og tandkødslommerne for bakterier og tandstensbelægninger, så den ødelæggende betændelsesproces standses og tandkødet igen bliver sundt.
 
Denne meget grundige parodontosebehandling er første step, for at få sygdommen under kontrol. Behandlingen skal herefter følges op med kontrol af tandkødslommer, hygiejne og hjemmetandpleje.
Uden denne opfølgning vil man ikke opnå det ønskede resultat.
Kontrol og regelmæssig behandling er derfor vigtigt, og i de fleste tilfælde en livslang proces, for at sikre sunde og faste tænder hele livet igennem.

Vejledende pris: 
Pris: 
300,13
Behandling: 
Udvidet tandrens (parodontose behandling)
Pris: 
113,36
Behandling: 
Tandrodsrens (pr. tand)
Pris: 
504,84
Behandling: 
Parodontal forundersøgelse/status registrering. Pr. gang.